Blandt mange overvejelser i valget af musik til festen er der specielt én bekymring, som de fleste står med, når de skal vælge den rette musiker til deres fest.
Frygten for at ”musikken” aflyser eller er blevet syg er vel en bekymring hos mange der skal holde fest.
Hvem har lyst til at stå uden musik til deres bryllup eller sølvbryllup, eller lige pludselig at skulle finde en ny musiker, ugen før festen.

Det ville være en katastrofe at stå uden musik, når festsalen bugner af danseglade mennesker. Skal man holde fest har man brug for at alt er planlagt til mindste detalje.
Maden, musikken, tjenerne, velkomstsangen, natmaden, gavebord osv. I en sådan situation er det ønskværdigt at have et sikkerhedsnet som tager højde for at
festarrangøren ikke står uden musik på den store festdag.
Skulle uheldet være ude og vi sku gå hen at blive syge så sørger vi for at der kommer an anden dygtig og erfaren duo til jeres fest.
Lando Duo tilbyder et speciel designet sikkerhedsnet som tager højde for sygdom og aflysninger. Vi har et glimrende samarbejde et bookingbureau, som med få
dages varsel kan skaffe en duo i samme kategori og af samme standard som os selv. Vi har altså mulighed for at tilbyde den tryghed i valg af musik som er så vigtig
for en god og ordentlig fest.

Vi går meget op i jeres tryghed og sikkerhed og derfor tager vi masser af snakke inden vi indgår en aftale så jeres forventninger stemmer helt overens med det vi leverer.
Når vi så indgår en aftale så foregår det på kontrakt så i kan være sikre og trygge. – Jeres sikkerhed er i højsæde.

I risikerer altså ikke at stå uden musik hvis i laver en aftale med Lando Duo